Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, May 25, 2015

Uslov za zdravlje


Stalno ponavljam istu stvar - imamo telo i to telo mora da se kreće da bi bilo zdravo.

Ne treba preterivati po pitanju vežbanja, ali ne treba previše ni mirovati. Najbolje bi bilo osetiti sopstveno telo i shvatiti kada, koliko i koje vrste vežbi su adekvatne baš za vas baš u tom trenutku.

Često se ljudi pravdaju time što nemaju novca da plaćaju časove ili trenere, i da nemaju adekvatan prostor za vežbanje.
Ali ko zaista želi da vežba naći će načina. Pogotovo je to lako danas kada su sve sile Interneta uz vas, a toliko znanja se besplatno nudi.

Za početak dovoljna vam je mala prostorija ili prazan prostor u središtu jedne sobe srednje veličine. I samo obratite pažnju da ne zakačite luster u toku onih vežbi gde se ruke podižu.

Bipaša Basu je indijska glumica koja se na zapadu proslavila svojim fitnes programima. Vrlo je volim, volim njen stil i različite pristupe vežbanju.

Ako niste vični i niste u nekoj valjanoj kondiciji treba da počnete lagano i najbolje uz zabavu. I baš u tu svrhu ovih pola sata bolivudskog igranja nekoliko puta nedeljno mogu da vas regenerišu i vrate vam osmeh na lice. 




A ako imate neku početnu kondiciju mogli bi da pokušate i sa njenim kardio vežbama koje su malo teže.



Kasnije možete da pronađete i njene video klipove sa zahtevnijim vežbanjem, ali za početak i ovo je sasvim dovoljno.

Nemojte se samo pravdati nemanjem vremena, pošto se to rešava gašenjem televizora, pa vremena odjednom ima.

I kao što sam napisala iznad, nemojte se pravdati nedostatkom novca - gledanje ovih videa i vežbanje u sobi je sasvim besplatno.
A s obzirom da počinje lepo vreme slobodni ste da izađete u najbliži park i tamo nastavite i proslavite svoju kondiciju, i novo i zdravije telo. 



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2015 ALL RIGHTS RESERVED