Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, June 5, 2017

Nova nemačka medicina ili lečenje preko porodičnog nasleđa


Pre bilo kog fizičkog tipa lečenja uvek treba proveriti psihološku pozadinu problema i ako ona nije jasna na prvi pogled, treba proveriti predačko nasleđe.

Baš iz ovog razloga kad god radim protokole za lečenje, tada usmeravam osobe da pogledaju u svoju ličnu istoriju, suoče se sa manjim ili većim demonima i transformišu ih, kako ih ne bi preneli u nasleđe dalje svojoj deci ili unucima.

Pre više decenija dr. Hamer je u Nemačkoj razvio ovaj sistem, koji je koristio za vrlo brzo lečenje raka i nekih "neizlečivih" oboljenja. Tako je nastala Nova nemačka medicina koja se kasnije naročito oslanjala na MR snimcima glave, jer je odatle mogla da se pročita celokupna istorija pacijenta, konflikt koji izaziva bolest i naravno rešenje.

Ta priča je fascinanta i podugačka, i jednog dana možda i nađem vremena da je napišem, ali u međuvremenu sam pronašla i predavanje dr. Gilberta Renoa u Izraelu gde je on to u otprilike sat vremena vrlo lako i razumljivo spakovao.
Predavanje je na engleskom, zanemarite uvod na hebrejskom, osim ako ga ne razumete, i izvinjavam se unapred što je predavanje podeljeno na 14 kraćih videa.

I posle slušanja osnova Recall healing tehnike, kako se još naziva, mislim da više neće biti čudno kada nekome prilikom razgovora oko pisanja protokola tačno kažem zbog čega ili zbog koga je bolestan. Nisam vidovita, samo primenjujem neke od osnovnih postavki ovog tipa terapije i rešenje se uvek nađe.

















Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.


COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED