Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, October 25, 2018

Deuterijum - karika koja nedostaje u lečenju mnogih bolesti, pa eto i raka


U sledećem video snimku možete pogledati skorašnje predavanje doktora Laslo Boroša, a u vezi deuterijuma i opasnosti koje on donosi.

Već godinama ističem da hrana nije broj 1 kada je u pitanju zdravlje, i da su Sunce, voda i magnetizam neophodni sastojci zdravlja pre same hrane.

Ovo je priča o vodi, jer sam o Suncu pisala već više puta. A ono što treba da znate generalno je da se deuterijumom bogata voda koncentriše po obodima kontinenata i da je ima više što se ide ka ekvatoru.

Dakle, što južnije, eto više deuterijuma.

Nama, za naše ćelijske, najviše mitohondrijske procese nije potrebna voda bogata deuterijumom, već voda osiromašena deuterijumom, jer on koristi glikogen da bi kao trojanski konj ušao u mitohondije i oštetio hiljade nano-motora koji se nalaze u njima, a od kojih nam zavisi nivo energije i sam život.






U predavanju doktora Boroša čućete i zapanjujuće efekte konzumiranja vode siromašne deuterijumom, i kako pospešuje ogromnim brzinama, baš zbog ćelijskih funkcija, i lečenje mnogih bolesti, uključujući i rak.

Ali ovde postoji i opasnost, jer ljudi u želji da se što pre izleče, neće pažljivo ni da slušaju ni da čitaju. I baš iz tog razloga, očekujem vrlo skoro da se neko nađe pametan i počne da štancuje flaše sa nalepnicama "voda bez deuterijuma".
I naravno, brzo se obogati na večnoj ljudskoj gluposti.





I isto tako očekujem da se neko još vispreniji seti da uvozi vodu iz recimo Švedske ili Norveške, sa istim nazivom "voda bez deuterijuma", ali ako je u plastičnim flašama, onda je džabe. Sve je uzalud.

Nemojte se slepo držati ove priče, jer za svaku bolest mora da se napravi i pravilna strategija lečenja. Samo voda, ovakva ili onakva neće da izvede nikakvo čudo ako se ne pridržavate svega ostalog.

I za one koji pridaju značaj hrani, samo jedan primer, koji sam skoro čula baš u vezi vode osiromašene deuterijumom.
Mog omiljenog doktora Džeka Kruza, koji je sada vodeća sila u medicini, baš su pitali neko pitanje u vezi hrane i bukvalno im je odgovorio - da u slučaju da neko živi u Kanadi, na primer, i u toku jeseni ili zime uzme da pojede krastavac, može više da mu škodi, šteti zdravlju ili ga prosto ugoji, u odnosu na situaciju gde je pojeo svinjski odrezak mesa.

Zašto?

Zbog deuterijuma.

Krastavac ne raste u  Kanadi u jesen ili zimu, i to što ima da se nađe je uvezeno iz južnijih krajeva. A u kojima, eto ima i više deuterijuma. Što ne pravi problem ako živite u južnijim krajevima, jer treba da ste stalno napolju, pod Suncem, pa se svi štetni procesi anuliraju.

Ali ako živite severnije, svaka hrana koja je stigla iz drugačijih krajeva šteti zdravlju bez greške, a u pravo zbog tipa vode koji nosi u sebi.

Sledeći ovu priču, sada možete lako da shvatite da se tropsko voće ne jede zimi, ali da se jede ono što tada ima da se nađe u prirodi. U prevodu, na snazi je sezona lova, pa se jede meso i masno, a telo se ponovo drži napolju, pod ledenim Suncem i na ledenim temperaturama.

Samo tako, i nikako drugačije, mitohondrije (krucijalno bitni delovi u ćelijama odakle dolazi sva naša energija) mogu da funkcionišu ispravno.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2018 ALL RIGHTS RESERVED