Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Saturday, March 30, 2019

Jake kosti i elastična mlada koža


Ako želite jake, a dovoljno elastične kosti, izvolite infuziju od gaveza.

Dakle, kosti ne treba da budu samo jake, jer to onda znači da pucaju lako, kao što se dešava kada neko uzima sumplemente kalcijuma, kreda se lako lomi.
Vaše kosti su kombinacija jako puno minerala i jedan suplement pogotovo u pogrešnoj formi, neće da reši problem, a proizvešće sigurno još nekoliko.

Elem, ovo ispod je video u kome se pokazuje kako se pravi infuzija ili eliksir od gaveza.

Susun je žena od koje već desetak godina jako ozbiljno učim herbalizam i mnoge druge opasne stvari, i kao neko u svojoj osmoj deceniji ona je pokretnija, zdravija i čilija od mnogo mlađih žena koje  znam.

Prva stvar koju me je naučila je bilo kako da održavam kožu, te i dan danas ljudi misle da sam 20 godina mlađa nego što stvarno i jesam.

To mogu da zahvalim koprivi u istim ovakvim infuzijama ili eliksirima, i ogromnim količinama životinjskih masnoća, ali kada poželim lifting tada sledećih par nedelja pijem gavez.

Tako je, pijem ga, i u pitanju je isključivu suvi LIST gaveza, a ne koren, a što ne može da se nađe po apotekama ili radnjama zdrave hrane, te ga nabavljam od moje lokalne travarke na pijaci.

Koren gaveza se ne pije i ne jede, ali je list siguran. Ono što pravi haose u celoj ovoj priči je nomenklatura ove biljke.

Njen latinski naziv je Symphytum officinale, ali u pitanju je divlja biljka, koja ima žute cvetove i klot je otrovna. Ova "izvedena" ili izukrštana vrsta se zove Symphytum Uplandica X i ima ljubičaste ili plave cvetove i listovi nisu otrovni. No, svuda ćete naći pogrešnu oznaku, tako da se ne uzbuđujete previše.

Eliksir ili infuzija od gaveza se pravi tako što se 30 grama suvog lista prelije sa 1 litar ključale vode, poklopi i ostavi minimum 4 sata. Posle toga se procedi i pije.

U samom videu Susun pokazuje svojoj unuci i publici da treba da vodite računa o gramaži a ne o zapremini, i kada se kaže 30 grama, to onda nisu šolje, kašike ili bilo šta drugo kao merna veličina, već samo masa.

Eliksir of gaveza je magičan za podmlađivanje, zglobove, tetive, kosti, ali i za one matore mame da pripreme telo za kasnije trudnoće.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.


COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2019 ALL RIGHTS RESERVED