Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, April 26, 2019

Emanuel Revici - Istraživanja fiziopatologije kao baze za vođenu hemoterapiju sa specijalnom primenom na lečenje raka

Ovde sam postavila link za legendarnu knjigu  Emanuel Revici’s – ‘Research in Physiopathology As Basis of Guided Chemotherapy – With Special Application To Cancer’.

Ne mogu dovoljno da istaknem koliko je ova knjiga strahovito važna za ceo medicinski svet i koliko svaki lekar, naravno, ali i onaj ko je zainteresovan da sa strane nauči važne medicinske stvari, treba da je obavezno pročita.

Kuriozitet cele priče vezane za ovu knjigu, jeste da je bila zabranjena decenijama. Čak je i plenjena po bibliotekama i spaljivana zvanično, ne verovali ili da.
Moj prijatelj je dobio ekskluzivno pravo da je čita, ali samo u biblioteci, i samo u specijalnoj prostoriji gde je bio posmatran i samo dok je imao pamučne bele rukavice na rukama.

Zašto? Zato što je ostalo samo nekoliko komada koji su spašeni bezumne medicinske ludosti sredinom prošlog veka. Od tada je prošlo još nekoliko decenija, rodio se Internet i knjiga je konačno postavljena cela celcijata online da se čita slobodno.

U pitanju je ogromno štivo. Treba je čitati polako i sa razumevanjem. Međutim, bez obzira na njen naslov, ova knjiga pokriva bukvalno sve u medicini i pokazuje koliko je doktor Revici bio ispred svog vremena, kada je pažljivo i razumno tumačio medicinska istraživanja.

Ko je željan pravog znanja od strane pravog lekara, sada može da se baci na proučavanje, jer ova knjiga vredi više od svoje težine u dijamantima.

Možete je naći na ovom linku:

http://babel.hathitrust.org/cgi/pt?seq=5&id=mdp.39015003770982&page=root&view=image&size=100&orient=0

A sa sajta  http://thatcrazypharmacist.com/?p=670

I ovde ide upozorenje, zato što je u pitanju izuzetno obimna knjiga, pa možete poglavlja da čitate polako i ponaosob, i to na ovim linkovima ovde:
EmanuelReviciPart1, ERChapter1, ERChapter2, ERChapter3, ERChapter4, ERChapter5, ERChapter6, ERChapter7, ERChapter8, ERChapter9, ERChapter10, ERChapter11, ERChapter12, ERChapter13, ERChapter14, ERChapter15, ERChapter16, Notes1, Notes2, Notes3, Notes4, ReviciErrata