Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, November 28, 2019

Magija žene 8 – Kraljica svog carstva


Rađamo se da bi živeli. Da bi kreirali određene situacije i rešavali ih, da bi u svakom životu, u svakom iskustvu izvukli pouku. pronašli mudrost i, zašto da ne, dobro se nasmejali.


Do sada su tekstovi o životu jedne žene od začeća do smrti pisani nezavisno od astroloških uticaja. Bilo je govora o onome što je ispravno i „kako treba“. Ali svi smo vrlo svesni da u životu nikada ne možemo naterati „sve svoje guske u jedan red“, da uvek neka štrči i uvek nešto, makar sitno, nije potaman.
U idealnom životu naša idealna devojka završava najbolje škole sa najvišim ocenama, bavi se sjajnim poslom od kod izuzetno lepo zarađuje, zatim sreće svog princa na čijem konju odlazi u prelepo carstvo gde svaka spavaća soba ima svoje kupatilo, muž je uvek ludo zaljubljen i neumorno romantičan, porođaji su bezbolni, a deca uvek čista, zdrava i savršenog ponašanja. I ova idila traje, a svi su lepi, večno mladi i nasmejani...
Sve je to lepo i krasno, samo što svako ko ima iznad 6 godina zna da je i nemoguće. I hvala Bogu, zato što je idealan život beskrajno dosadan.


Teći kao voda

Svako ko se ikada iole zanimao astrologijom zna da se planete kreću i da ne postoji natalna karta sa idealnim aspektima. Ako se takva i pronađe obično pripada osobi koja vodi monoton i neprimetan život. U slikama neba uvek postoji jedan ili više „napetih“ planetarnih aspekata koji generišu energiju i kreiraju događaje. I to je dobro, jer kakav bi to život bio bez izazova?
Ali vratimo se našoj temi... U jednom slučaju naša devojka čiji život pratimo od začeća upravo završava fakultet i sprema se da ode u inostranstvo. U drugom, pokušava da pronađe posao ovde, uspešno ili neuspešno. U trećem prekida studije zbog nedostatka novca ili neplanirane trudnoće... Postoji nebrojeno mnogo situacija i nijedna nije ni idealna niti najgora. Jedna devojka će pronaći dobro plaćen posao koji joj omogućava da se brzo odvoji od roditelja, da puno putuje... i da puno razmišlja o tome kako njena prijateljica ima sve zato što ima malu decu i muža koji je obožava. Ova druga će se potajno osećati zakovanom u jednom prosečnom životu gde su cene struje i hrane pitanja života ili smrti, a mirno prospavana noć pored male dece samo naučna fantastika. Jednoj će jedan deo života ličiti na pakao, a neki drugi na raj, drugoj devojci obrnuto. Nema idealnih situacija i astrološki će pozicija severnog Mesečevog čvora najbolje opisivati nečije opsesije i teško ostvarive snove.
Isto tako, jednu princezu će sačekati princ na belom konju, a zatim će ostatak života provesti u potpuno promašenom odnosu. Neka druga će morati da čeka na udaju sve do svoje četrdesete godine ili duže... ili nikada. Neke će se razvoditi. Nekima će to biti izuzetno važno, drugima apsolutno nebitno. Neke će imati doživotne traume zbog jednog jedinog razvoda, dok će se druge sa radošću u starosti prisećati svih svojih bivših muževa.
Suština je u tome kako gledate na život.

Dakle, kao što je i rečeno, svako ko se ikada iole zanimao astrologijom zna vrlo dobro da se planete kreću kreirajući određene aspekte sa natalnim planetama. I sada imamo trigon, a neko vreme kasnije kvadrat između istih nebeskih tela. Sada nam je dobro, ali za nedelju, mesec ili godinu dana situacija se preokreće i nema garancija. Suština je naučiti devojku dok je još mlada da život nije ni prelep niti pretežak, ni ružan niti bajkovit, već da je iskustvo. I astrološki vrhunac nije u tome da se očajnički čeka povoljan aspekt, pa da se u toku njega ništa ne desi, te da se ponovo pada u depresiju i ispisivanje elegičnih poetskih osvrta na Saturna (kao standardnog krivca za sve). Majstorstvo je u tome da se osoba nauči da se provlači, probija, zaobilazi, mačuje, mazi, hrani, gladuje, plače i smeje se kroz sve aspektne strukture. I da iz svake izvuče najbolje. I da ne zaboravi da se smeje.


Apsolutni vladar

Mesečevim čvorovima bilo je potrebno otprilike isto vremena da kompletiraju pun krug u astrološkoj karti u vreme kada postajemo punoletni. I počinje novi ciklus. To je pravo vreme da naša mlada princeza poskida svu neadekvatnu odeću, šminku i nakit, a naročito ogromnim prstenjem armirane ruke i da počne da traži svoj pravi stil, sasvim nezavistan od aktuelne mode.
I sledeći ciklus Čvorova biće sasvim u znaku borbe za nezavisnost, pošto će iz faze Venere početi da živi faze Marsa i Sunca. Na fizičkom to jest materjalnom planu do sada je trebalo da je odavno naučila da se potpuno brine o sebi, da je disciplinovana i uredna. Ostaje još samo onaj danas poprilično zahtevan zadatak da postane i finansijski nezavisna. Naučite je da onaj koji ima novac diktira pravila i da, na primer, kupovina jakne ili zimskih cipela mogu u braku u kome samo muškarac zarađuje da se pretvore u noćne more. Svoj novac – svoj gospodar, oduvek je bilo tako.
Na isti način treba da je i duhovno i emocionalno stabilna. Ne treba da postoji bilo ko i bilo šta, i bilo koje učenje ili razmišljanje koje može da je pomeri iz istine i napuni je strahom. Muškarci dolaze i odlaze, prijatelji dolaze i odlaze, ljudi se rađaju i umiru, vole i ne vole, znanja i stavovi se mučno stiču, a zatim par godina kasnije napuštaju kao glupost. I to jeste život.
Stavljajući sebe, Boga u sebi, uvek na prvo mesto, naša princeza je postala kraljica. I samo osećajući prvenstveno tog Boga u sebi, u svom mozgu, srcu i stomaku, moći će vrlo brzo začuđujuće lako da proceni i prave životne opcije, pravog partnera i proverene prijatelje.
I tek iz stanja uma – sama sam sebi dovoljna, sama sam sebi sve, sve što me interesuje jeste u meni, nije mi potreban muškarac da popuni prazninu jer praznina u mojoj duši ne postoji, nisu mi potrebni prijatelji kao emotivne štake, već kao inspiracija, i ne molim se Bogu zbog straha, već obožavam da ga nasmejem i zabavim, jer Ga volim najviše na svetu, jer „Otac i ja smo jedno“... Tek iz ovog stanja biće spremna i na pravom putu da se okruži istinskim prijateljima i izabere sebi životnog partnera. Onog specijalnog muškarca sa kojim će moći kraljevski da korača.   



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2020 ALL RIGHTS RESERVED