Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, October 28, 2021

Najbolja krema za lečenje - ekcem, dermatitis, psorijaza, rozacea, seboreja

Caoshifu je ubedljivo najbolja krema na svetu za lečenje ekcema, dermatitisa, seboreje, rozacee, psorijaze i svih ostalih tipova oštećenja kože, kao što su promrzline ili ožiljci koji ne mogu da zarastu. 


U pitanju je preparat koji je decenijama bio priznat na kineskom tržištu, da bi se u proteklih desetak godina njegova reputacija proširila po celom svetu. I pošto ne verujem svemu što čujem, za ovu kremu mogu lično da garantujem, jer sam pre mnogo godina gledala svojim očima kako je eliminisala ekcem ispod kose koji je trajao celih 10 godina pre toga, a samo za nekoliko nedelja.

A onda su mnogi koji su čuli za tu priču počeli da se snalaze kako da je nabave. Međutim, ova fantastična krema je konačno dostupna i u Srbiji, i meni je čast da je pokažem na ovom mestu, gde ne prolaze bilo kakvi preparati, već samo on vrhunski.

Elem, naravno da postoje narodni melemi, i verujem da oni lepo funkcionišu. No, istovetan problem se javljao kod jako puno ljudi koji su mene pitali šta da rade za ekcem koji je ispod kose. U takvim slučajevima bilo koji melem, a melemi se prave da su masni, masti kosu i kožu glave, zbog kose se sve potpari i onda može da dođe do pojave gljivica i svrab se pojačava.

U slučaju baš ove kineske kreme, taj problem ne postoji. Ona se potpuno upije u kožu za bukvalno nekoliko sekundi i momentalno eliminiše svrab i peckanje. Uz to i hladi i radi vrlo brzo.

Kao što sam rekla, gledah svojim očima kako je zatvorila rane ili istanjenu kožu na površini glave ispod kose za 2 nedelje, a onda za sledeće 2 nedelje potpuno je nestalo crvenilo i toj osobi je ponovo počela da se pojavljuje kosa.

Bila sam čak i vrlo skeptična, jer je krema u malom pakovanju, i nanosi se samo dva puta na dan, i to u vrlo tankom sloju, samo da pokrije zahvaćenu kožu. A i to se ne radi prstima, nego najbolje štapićem za uši. I da ponovim, bejah skeptična, ali na moje oči gledala sam promenu i čak je toj osobi i ostalo viška kreme posle završetka lečenja.

Zato me je interesovalo šta ti Kinezi stavljaju u ovu neverovatnu kremu protiv ekcema, psorijaze i svega redom i počela da sam da tražim. 

 

U pitanju je revolucionarna tehnologija ekstrahovanja biljaka, a ova krema je potpuno prirodna, tako da zadržava svoj osnovni prirodni sastav. Međutim, biljke su tako komponovane u formulaciji i tako maestralno ekstrahovane da pojačavaju i udružuju svoje dejstvo stotinama puta jače.

Trenutno je ova krema najprodavaniji preparat za ekceme i sve ostale poremećaje kože. I možete je koristiti za problematične regije, sa izuzetkom predela oko očiju ili sluzokože. I nije za unutrašnju upotrebu. Što znači da treba da je zaobiđete ako imate probleme sa hemoroidima.

Ona sprečava rast i razvoj gljivica, i tako eliminiše i gljivična oboljenja koja su česti pratilac ekcema. Uz to uništava parazite, njihove larve i jaja, a oni su upravo krivci za mnoge slučajeve psorijaze. Uklanja rožnate delove kože i pomaže njenu regeneraciju, eliminiše upale i podstiče prokrvljenost, čime se opet, koža brže obnavlja.

I da vidimo šta to ulazi u sastav kreme za koju se smatra da je najbolja na svetu protiv ekcema, psorijaze, dermatitisa, rozacee i svih sličnih poremećaja. Prvo svi sastojci su apsolutno prirodni i to su:

-Aloe Vera, naravno, koja hladi i podstuče regeneraciju. A pošto se o njoj podosta i zna, da ne pišem sada i ovde iste priče

-Kora hibiskusa, koji ima ulogu zatvaranja rana i kao antiseptik

-Menta piperita ili ljuta nana koja hladi i daje koži svilenkast dodir

-Cnidium monnieri (nema naš niti engleski naziv) ima zadatak da reši gljivične i bakterijske infekcije, i neverovatno pojačava prokrvljenost

-Cortex Dictamni je kineska biljka koja se vekovima koristi baš protiv ekcema ili bilo koje upale kože

-Spina Gleditsiae, takođe kineska biljka, koja je detaljno klinički ispitivana u Engleskoj i dokazano pokazuje raznovrsne medicinske efekte. sadrži prirodne polisaharide, makro-molekule koji u ovoj biljci pohranjuju mnoštvo bioaktivnih supstanci. I pored ove kreme, ulazi u mnogo anti-kancer preparata.

-Huang bo, ili Phellodendron amurense, jedna od 50 fundamentalnih biljaka kineske medicine, anestetik i antiseptik

-Sophora flavescens, jedna od krucijalnih azijskih biljaka, poznata i kao Ku Shen ili gorki koren, za čišćenje jetre i kože, ali i mnoge druge stvari. Takođe, uništava i viruse

-Lex rotunda, poznata u istočnoj Aziji, zimzelena biljka krcata triterpenoidima, a leči sluzokožu i odlična je za zarastanje rana.


I načitala sam se, a  nagledala sam se jako puno fatastičnih kometara korisnika širom planete... Krema stvarno radi kao grom.

-Eliminiše ekceme za mesec dana

-Pojačava elastičnost kože

-Momentalno hladi i uklanja svrab i bol

-Prodire dubinski i obnavlja epitel

-Nema nusefekata i potpuno je prirodna


I da ponovim, nanosi se u tankom sluju samo tamo gde je problem, i to ne prstima, već štapićem za uši. I nanosi se dva puta dnevno. I da vidimo gde su ti užasni problemi posle 15 dana, a ko ih se još seća mesec dana kasnije...

Možete je naručiti ovde: https://www.facebook.com/ekcempsorijazakrema

A plaća se pouzećem, znači prilikom preuzimanja i na cenu se dodaje trošak dostave poštom koji je ispod 200 dinara.





Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED