Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, November 19, 2010

Rekonekcija i rekonektivno lečenje - opšti principi

Rekonektivno lečenje i Rekonekcija su zaštićene metode doktora Erika Perla.

Da bi neko bio rekonektivni praktičar i bavio se ovim tipom lečenja mora da bude sertifikovan od strane dr Erika Perla ili Daga de Vita lično.

Što se rekonektivnih praktičara u Srbiji tiče do sada su bili obučavani na seminarima u Pragu, Atini i Beogradu.

Dok budete čitali po raznim web stranama priče rekonektivnih praktičara videćete da se svaki poziva na činjenicu da ga je obučio dr Perl lično, što nije nikakva posebna čast, već obavezan i zahtevani deo obuke.
Svako može da pohađa seminare rekonektivnog lečenja i to je apsolutna istina, ali kakve će rezultate postići kasnije u terapeutskom radu zavisi  od  nekih drugih faktora.

Istina je da se u toku terapeutskih seansi dešavaju nevoljni pokreti koji se nazivaju registri i ljudi obično više pažnje poklanjaju toj uzgrednoj "predstavi" no samom lečenju.
I istina je da sam do sada uspela da podignem sa terapeutskog stola i ogromne, teške muškarce, samo što mi to nikada nije značilo ništa specijalno.

Tip sam iscelitelja koga zanimaju krajnji rezultati i nisam zadovoljna polovičnim uspesima.

Zbog toga sam se bavila i malo detaljnijim izučavanjima baš ove metode.
Ali o tome ću pisati u sledećim tekstovima, a za sada možete da pogledate kako lečenje generalno izgleda u ovom video prilogu.







Informacije u vezi rekonektivnog lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani.




Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED