Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, November 24, 2010

Rekonekcija i rekonektivno lečenje - Erikova strana priče

Početkom devedesetih godina doktor Erik Perl je doživeo da su pacijenti koji su dolazili kod njega na kiropraktične tretmane počinju da mu prijavljuju i lečenja na kojima on zapravo nije ni radio.
I nisu bila u pitanju "obična" lečenja, već zapanjujuće transformacije u skeletalnim poremećajima koje su pacijenti nosili još iz peroda dok su bili fetusi, trenutni nestanak bola i otoka u oboljenjima vezanim ili baziranim na artristisu, različitim vrstama virusa...

Sve ovo je bilo praćeno i nekim drugim vrlo čudnim efektima u njegovom privatnom životu, a javilo se kao posledica inicijacije koju je doživeo par meseci ranije.
Ova "inicijacija" ili složen sistem aktiviranja aksiotonalnih linija tela  kasnije će biti poznati kao proces "rekonekcije".


Ako ste zainteresovani detaljne informacije o životnom putu i filozofiji, kao i o neverovatnim rezultatima lečenja drPerla možete čitati u njegovoj knjizi "Rekonekcija - leči sebe, izleči druge" koja je 2007. objavljena i na srpskom jeziku.


U video zapisu ispod možete pogledati kako je izgledala obuka dece u Agape centru u SAD pri jednoj protestantskoj crkvi kojom upravlja prečasni Majkl Bedvit, sveštenik svetski poznat po svojoj misiji širenja ljubavi, zdravlja i razumevanja širom planete.







Informacije u vezi rekonektivnog lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani.




Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED